top of page
Sofie jpg.jpg

Sofie Hammarström

BLIQ Fransar & Bryn
mandana-gohary-mandy-medical-fillers-botox-stockholm-sollentuna-laser-hårborttagning-prp-I

Mandana Gohary

MANDY MEDICAL
therese J..jpg

Therese Järvheden

LYSTER HUDVÅRD

Mandy Medical är en ledande aktör inom estetiska behandlingar i Stockholm.

OM OSS

Mandy Medical är en ledande aktör inom estetiska behandlingar i Stockholm. Kliniken grundades 2014 av Mandana Gohary och ligger i Häggvik (Sollentuna kommun) endast 15 minuter från centrala Stockholm. Under Mandy Medicals tak jobbar två andra fristående företag som heter Lyster Hudvård och Beauty By Sofie. 

 

LEGITIMERAD OCH CERTIFIERAD PERSONAL

Mandy Medical jobbar med fokus på Skönhet och hälsa med Legitimerad och certifierad personal. Med omfattande erfarenhet och hög nivå av expertis erbjuder vi estetiska injektionsbehandlingar och avancerad hudvård. 

Med den senaste teknologin, moderna teknik, avancerad hudvårdsmetoder samt ständig fortbildning och förbättring gör att vi kan hålla oss i framkant av utvecklingen och de senaste trenderna. Det är också en av anledningarna till att vi hos Mandy Medical har mentorsprogram där nyutbildade sjuksköterskor, läkare och tandläkare kan träna på estetiska injektioner under Mandanas handledning.

TRE FÖRETAGSKVINNOR I TEAMET

Hos vårt team där det ingår tre företagarkvinnor, legitimerade sjuksköterskan Mandana Gohary, auktoriserade hudterapeuten Therese Järvheden och fransstylisten Sofie Hammarström kan du få bästa möjliga vård, behandling och resultat. ​Klinikens ansvariga läkare dr. Britt Ernberg har en gedigen och mångårig erfarenhet inom estetiska injektioner.

Hos Mandy Medical möter du alltid certifierad och auktoriserad personal som är till din hjälp. Vårt team har samarbete med läkare, sjuksköterska, hudterapeut, makeupartist och fransstylist, vilket gör att vi kan erbjuda dig som kund en skräddarsydd helhetslösning för din skönhet och ditt välbefinnande.

VÄLDIGT NÖJDA KUNDER MED NATURLIGT RESULTAT

Vi brinner för att leverera bästa resultat och service till våra kunder och är stolta över vårt uppdrag och starka varumärke. Vi antar nya utmaningar för fortsatt lärande för att ge dig de bästa alternativen inom vår profession.

Vår vision är ”väldigt nöjda kunder med naturligt resultat” och det är det vi strävar efter varje dag. Vi hjälper dig skapa balans mellan ditt yttre och inre välmående.

 

Klinikens mål är att kunna erbjuda dig olika högkvalitativa estetiska behandlingar inom skönhet och hälsa samt anti-age behandlingar i en trygg och säker miljö.

Behandlingar genomförs med stor noggrannhet och enormt engagemang med dig i fokus. Hos Mandy Medical kommer vi på ett professionellt sätt kombinera olika behandlingar för att uppnå bästa resultat och tillfredsställa dig! 

SÄKERHET, KVALITET OCH SERVICE

Säkerhet, kvalité, service och gott bemötande är våra hjärtefrågor och  vi håller det vi lovar och följer upp våra resultat. Vi sätter alltid dig i fokus! 

Vår värdegrund beskriver vad vi står för och det fungerar som en ledstjärna i vårt dagliga arbete och guidar oss i allt vi säger och gör.

CERTIFIERING HOS ESTETISKA INJEKTIONSRÅDET

Medical har sedan 2015 en certifiering hos Estetiska Injektionsrådet. Certifieringen betyder en kvalitetsstämpel inom branschen och att vi jobbar tillsammans med Estetiska Injektionsrådet för en tryggare skönhetsbransch. Vi garanterar att vår behandlare har medicinsk legitimation, kan hantera eventuella komplikationer och målsättningen är att öka skyddet för den enskilde patienten/kunden som genomgår en estetisk injektionsbehandling.

Mandy Medical är en godkänd och registrerad klinik hos IVO (Inspektionen för Vård och Omsorg) samt har en patientförsäkring hos Folksam Kliniken arbetar direkt med de bästa leverantörerna på marknaden och garanterar att alla produkter och maskiner är säkra, FDA-godkända samt CE-märkta.

2.png
mandana-gohary-mandy-medical-fillers-botox-stockholm-sollentuna-laser-hårborttagning-prp-I
mandana-gohary-mandy-medical-fillers-botox-stockholm-sollentuna-laser-hårborttagning-prp-I
mandana-gohary-mandy-medical-fillers-botox-stockholm-sollentuna-laser-hårborttagning-prp-I
IMG_20190604_0004.png
IMG_20190604_0005.png
bottom of page