top of page

Om Mandy Medical 

Mandana Gohary är legitimerad operationssjuksköterska sedan1994. Hon är VD, grundare och behandlare hos Mandy Medical och tar hand om dig från start till avslutad behandling.

 

Mandanas breda kunskap och erfarenhet inom olika professioner samt inom vården som sjuksköterska garanterar dig trygga och säkra behandlingar. 

Mandana jobbar med estetiska skönhetsbehandlingar och är ansvarig för mentorsprogrammet där nyutbildade sjuksköterskor, läkare och tandläkare går ett träningsprogram under handledning.

 

Genom att Mandana har en bakgrund som avdelningschef på Karolinska, Danderyds sjukhus samt Sophiahemmet vet hon hur viktigt det att att ta hand om kunden/patienten för att de ska känna sig förstådda, sedda och bekräftade på rätt sätt. 

För Mandana är det en naturlig del i hennes arbetssätt att du är i fokus och du ska alltid känna att du blir lyssnad på. Hon brinner för sitt jobb och älskar naturliga resultat.

 

mandana-gohary-mandy-medical-fillers-botox-stockholm-sollentuna-laser-hårborttagning-prp-s
mandymedical-sjuksköterska-sollentuna-skönhetsklinik-salong-filler-botox-prp-carboxy-empow

Säkerhet, kvalitet, service och gott bemötande är Mandanas hjärtefrågor och hon väljer alltid de bästa behandlingarna åt dig för att du i längden ska känna dig nöjd och tillfredsställd. 

2014 bestämde Mandana sig för att lämna sjukvården och gå över till friskvård dvs. skönhetsbranschen. Hon tog sin specialistutbildning inom estetiska injektioner med många certifikat och utbildningar inom denna specialitet. Nu driver Mandana en av Stockholms ledande kliniker inom skönhetsbranschen.

Historien bakom Mandy Medical och hur den resan startade går tillbaka till 2014 då Mandana blev en del av ett större team inom estetiskt Franchiseföretag som hette Estelle Medical. Samarbetet och de åren inom franchiseföretaget födde fram ett större behov av att öppna en annan klinik, Mandy Medical, som kunde bjuda ett större utbud på behandlingar som kunderna efterfrågade.   

Under Covid 19 när behovet av sjuksköterskor inom vården var enormt stort valde Mandana att hjälpa till i vården och började jobba vid sidan av kliniken med 1177 tills krisen lade sig. Nu jobbar ​Mandana heltid med skönhetsbehandlingar och skulle aldrig tveka att hjälpa till inom vården om behov uppstår igen.

bottom of page