top of page

Lyster hudvård

På Lyster hudvård gör Therese Järvheden, auktoriserad hudterapeut, allt för att du ska få en trygg och säker behandling med resultat som syns.  

Du får en skräddarsydd behandling med produkt- och behandlingsplan anpassad efter just dina behov, din plånbok, intresse och tid.

 

Jag erbjuder klassiska ansiktsbehandlingar, resultatinriktade syrapenslingar, PRX T33, Lashlift, färgning av fransar och bryn, microneedling, permanent hårborttagning med Diatermi samt borttagning av oönskade fibromer (hudflikar) och godkända leverfläckar.

 

Lyster hudvård drivs av mig Therese Järvheden, som är auktoriserad hud- och spaterapeut med CIDESCO-examen. För mig är det viktigt att kunna erbjuda kvalitet på behandlingar och produkter. Har ett medlemskap i SHR- Sveriges, Hudterapeuters Riksorganisation. Innehar utbildning och certifikat i alla behandlingar och produkter som används på kliniken. De produkter jag jobbar med samt har till försäljning är Dermaceutic och Dr Spiller. 

Du hittar min skönhetsklinik hos Mandy Medical, Studievägen 10 i Sollentuna, 2 minuter från Häggvik pendeltågstation. Läs mer om mig här.

therese J..jpg
bottom of page