UNEKOS_200

Sunekos

Det är en ny unik injektionsbehandling för att komma åt det svåra området precis under och ovanför ögonen. Produkten heter Sunekos 200 och består av en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin.

                                                                                   

       Vad är SUNEKOS? 

Sunekos är en injektionsbehandling där man tagit tillvara på de unika egenskaperna hos aminosyror och dess synergier med hyaluronsyra för att återställa hudens kvalitet och balans.

 Sunekos unika formula har genom studier visat sig kunna stimulera fibroblasterna i dermis som reproducerar både kollagen och elastin ,vilket är två viktiga element för hudens cellförnyelse. Tack vare denna process motverkar Sunekos åldrandet på ett naturligt sätt och med hänsyn till din naturliga ansiktsform.

 

SUNEKOS kan med fördel användas i följande områden

Ansikte

Ögon (påsar och hålighet)

Hur länge håller resultatet?

Beroende på patient och deras hudkvalitet håller behandlingen i snitt sex månader innan man behöver upprepa behandlingen.

Vilka är de främsta fördelarna med Sunekos?

Behandlingar med Sunekos rättar till och förebygger tecken på åldrande. Sunekos är den enda naturliga produkten inom estetisk medicin som stimulerar produktionen av kollagen samt elastin samtidigt som den återställer volymförlust och förbättrar hudens elasticitet på ett naturligt sätt.

 

Kan man återgå till jobb/vardag direkt efter en behandling?

Ja, behandlingen har ingen ”down time” och man kan återgå till normala aktiviteter direkt.

 

Komplikationer?

Svullnad och blåmärke kan förekomma efter behandlingen.

 

Hur lång tid tar en behandling?

Beroende på vilket område man behandlar så utför man en kur på mellan 3-4 gånger under en period på mellan 3-4 veckor. Varje behandling tar i snitt ca 20 minuter