SAMARBETSPARTNERS

Jag heter Sofie Hammarström.

2011 utbildade jag mig till make-up artist på International Make-Up Center i Stockholm. Efter det startade jag Beauty by Sofie som fick växa vid sidan av mitt dåvarande jobb. Då jag helt ville överge mitt heltidsjobb och enbart fokusera på mitt företag, gick jag en utbildning i ögonfransförlängning 2012. Det var då det började ta fart och jag kunde gå över till heltid något år senare. Sedan dess har jag kompletterat med utbildningar så som lash lift och brow lift.

Jag brinner för att ge mina kunder bästa resultat, samt att kunderna känner sig trygga hos mig. Vi har alltid en kontinuerlig dialog om hur vi ska nå kundens förväntningar. Efter behandlingen ger jag skräddarsydda skötselråd för att kunna bibehålla bästa resultat så länge som möjligt. För både min och din trygghet jobbar jag alltid med munskydd samt håller rummet saniterat, rent och fräscht.

Jag hyr ett rum på skönhetssalongen Mandy Medical i Häggvik där jag utför en rad olika behandlingar som du kan läsa mer om på den här hemsidan. Där kan du även boka tid, se bilder på de olika behandlingarna och läsa recensioner från kunder.

http://www.beautybysofie.com

 

SOFIE HAMMARSTRÖM
Fransstylist

hudterapeut, theres, härvheden, ansiktsbehandling

Therese Järvheden
Hudterapeut

På Lyster hudvård gör jag allt för att du ska få en

trygg och säker behandling med resultat som syns.  
Du får en skräddarsydd behandling med produkt- och behandlingsplan anpassad efter just dina behov, din plånbok, intresse och tid. Jag erbjuder klassiska ansiktsbehandlingar, resultatinriktade syrapenslingar, PRX T33, Laschlift, färgning av fransar och bryn, Microneedling, permanent hårborttagning med Diatermi samt borttagning av oönskade fibromer (hudflikar) och godkända leverfläckar.

Lyster hudvård drivs av mig, Therese Järvheden, som är auktoriserad hud- och spaterapeut med CIDESCO-examen. För mig är det viktigt att kunna erbjuda kvalitet på behandlingar och produkter. Har ett medlemskap i SHR- Sveriges, Hudterapeuters Riksorganisation. Innehar utbildning och certifikat i alla behandlingar och produkter som används på kliniken. De produkter jag jobbar med samt har till försäljning är Dermaceutic och Dr Spiller. 

Du hittar min skönhetsklinik hos Mandy Medical, Studievägen 10 i Sollentuna, 2 minuter från Häggvik pendeltågstation. 

Varmt välkommen!!

/Therese Järvheden

 
Shadow on Concrete Wall
thumbnail_IMG_4916.jpg

Medical Finance –
specialiserade på vårdfinansiering

Shadow on Concrete Wall

Medical Finanace är ett kreditföretag som är specialiserat på vårdfinansiering. Vi finansierar all typ av vård inom hälsa, skönhet

och utbildning.