SAMARBETSPARTNERS

SOFIE HAMMARSTRÖM

Fransstylist

Jag heter Sofie Hammarström.

2011 utbildade jag mig till make-up artist på International Make-Up Center i Stockholm. Efter det startade jag Beauty by Sofie som fick växa vid sidan av mitt dåvarande jobb. Då jag helt ville överge mitt heltidsjobb och enbart fokusera på mitt företag, gick jag en utbildning i ögonfransförlängning 2012. Det var då det började ta fart och jag kunde gå över till heltid något år senare. Sedan dess har jag kompletterat med utbildningar så som lash lift och brow lift.

Jag brinner för att ge mina kunder bästa resultat, samt att kunderna känner sig trygga hos mig. Vi har alltid en kontinuerlig dialog om hur vi ska nå kundens förväntningar. Efter behandlingen ger jag skräddarsydda skötselråd för att kunna bibehålla bästa resultat så länge som möjligt. För både min och din trygghet jobbar jag alltid med munskydd samt håller rummet saniterat, rent och fräscht.

Jag hyr ett rum på skönhetssalongen Mandy Medical i Häggvik där jag utför en rad olika behandlingar som du kan läsa mer om på den här hemsidan. Där kan du även boka tid, se bilder på de olika behandlingarna och läsa recensioner från kunder.

http://www.beautybysofie.com

 

PIA ERIKSSON / PIA LIFESTYLE

Mindfulness- och Yin-Yoga instruktör samt ICF-coach

 
thumbnail_IMG_4916.jpg

Medical Finance –
specialiserade på vårdfinansiering

Medical Finanace är ett kreditföretag som är specialiserat på vårdfinansiering. Vi finansierar all typ av vård inom hälsa, skönhet

och utbildning.

© 2020 by Mandy Medical.