CELLULITER

Med hjälp av en vacummassage sätter man effektivt igång cirkulation i behandlingsområdet. Behandlingen hjälper din kropp att dränera bort alla slaggprodukter, stramar upp huden, reducera celluliter. en positiv effekt av behandlingen är att du minskar ditt omfång snabbare! Behandlingen kan du göra före och efter en fettsugning. Vakuummassage passar alla hudtyper, även de mest känsliga. Behandlingen ökar blodcirkulationen och medför att lymf- och blodkärl i din hud samt underhudsfettet öppnas upp. Fettcellerna släpper ifrån sig lagrat fett och andra slaggprodukter som sedan förs ut ur kroppen.

Behandlingsalternativ:

Massage
Cellulitreducering
Hudåtstramning
Rynkreducering
Återskapar kollagen
Kroppsskulptering
Lymfdränage 

Behandlingen rekommenderas ej till gravida

 

Vad är Celluliter? 

Celluliter, eller apelsinhud som det också kallas är många kvinnors stora skräck. Det är ojämn hud som orsakas av att fett pressas upp mot den bindväv som omger fettcellerna. Det skapar sen en utbuktning av cellerna, vilket resulterar i en gropig effekt. Om din mamma har det är chanserna tyvärr rätt stora att även du får det då det är genetiskt. Men, även om det finns i familjen finns det flera sätt att minska risken för uppkomst eller minimera det som redan finns.

 

Ultraljudsundersökningar har visat att celluliter är bråckliknande förtätningar i fettvävnaderna, som framträder under huden. En teori är att detta beror på att fettvävnanden under en tid sträcks ut, såsom vid viktuppgång, och att sträckningen inte får ett jämnt resultat. Celluliter kan uppkomma på hela kroppen, där det finns underhudsfett, men särskilt på kroppsdelar där kvinnor på grund av sina kvinnliga könshormoner lägger på sig fett.

 

En annan teori är att det är ett ödem i underhudsfettet. En tredje teori är att celluliter uppstår på grund av försämrad cirkulation i vener och lymfatiska systemet. Celluliter kan ha olika svårighetsgrad. För somliga syns celluliterna endast om huden trycks samman eller musklerna spänns. För andra syns de även vid avslappnat tillstånd. På avstånd ser celluliterna ut som ojämnheter i huden, huden är inte längre slät utan att tillståndet beror på rynkor. Omkring 90% av alla kvinnor får celluliteproblem.