Välkomna till Mandy Medical!

Jag heter Mandana Gohary, är leg sjuksköterska och grundaren till Mandy Medical.

Jag är utbildad sjuksköterska sedan 1994, specialistsjuksköterska inom operation och estetiska injektioner. Åren mellan 2008 tom 2014 har jag arbetat som avdelningschef på Karolinska/Danderyd och Sophiahemmet. Omvårdnad, service och bemötande är mina hjärtefrågor och inom dessa områden har jag en gedigen erfarenhet.

2014 gick jag över till skönhetsbranschen, fick min specialistutbildning  inom estetiska injektioner och är ägare samt ansvarig behandlare för Franchise företaget Estelle Medical – Sollentuna som fokuserar på estetisk injektioner.

2015 fick jag mitt certifikat hos estetiska injektionsrådet, där målsättningen är att öka skyddet för den enskilde patienten/kunden som genomgår en estetisk injicering.

Mitt mål är att kunna erbjuda olika högkvalitativa estetiska behandlingar inom skönhet & hälsa, anti aging & Estetisk medicin med fokus på  bla annat håravfall i en trygg och säker miljö.
Alla behandlingar genomförs med stor noggrannhet och enormt engagemang. På Mandy Medical kommer vi på ett professionellt sätt kombinera olika behandlingar för att uppnå bästa resultat!

Varmt välkomna!